Danışanlarına psikolojik terapi desteği sunan Psikoterapi Atölyesi'nin dijital yüzü yenileniyor. Web sitesi tasarımı ile başlayacağımız projede müşterimize seo ve sosyal medya yönetimi konusunda destek sağlayacağız.

Psikoterapi Atölyesi,  Klinik Psikolog Cem Kaya tarafından kurulan, alanında uzman ve tecrübeli bir ekip ile bireylere ve kurumlara psikolojik terapi desteği ve eğitimi sunan bir kurumdur.

Psikoterapi Atölyesi, kuruluşu sonrasında bir takım dijital çalışmalar yaptırmış olmasına rağmen, hızlı bir süreçte yapılan bu çalışmalardan verim alamaması sonrasında TRİOS ile görüşerek ihtiyaçlarını ve beklentilerini bize aktardı.

Ekibimizin analizleri sonrasında, Psikoterapi Atölyesi'nin dijitalde nasıl bir strateji ile hareket etmesi ve hangi platformlarda nasıl bir sunumda olması gerektiği gibi birçok konu başlıklar halinde değerlendirilerek bir yol haritası çıkardık.

Proje planındaki ilk adımlardan olan web sitesi yenileme çalışmaları için site kurgusunu hazırladık ve müşterimiz ile paylaştık.

Özgün içeriklerle beslenecek ve özgün tasarımda hazırlanacak olan web sitesinin ana hedefi;  site ziyaretçileri olan bireylerin ve kurumların Psikoterapi Atölyesi'ne güven duymasını sağlamaktı.

Psikoterapi Atölyesi ile dijital yolculuğumuz tasarım çalışmaları ile başladı.

Arayüz web tasarımı ve web yazılım geliştirmeleriSEO stratejileri ile tamamlanarak proje tamamlandı.