Savunma Sanayii’nin önde gelen yüksek teknoloji üreticisi Menatek Defence Technologies kurumsal web sitesi geliştirme çalışmaları başladı.

Türk Ordusu, Amerikan Ordusu, NATO ükeleri ve daha birçok ülkenin ordularına üretim, test ve tedarik sağlayan Menatek, kurumsal web sitesinin günümüz web trendleri ve teknolojileri ile yeniden geliştirilmesi için TRİOS'u tercih etti.

Geliştirilecek olan web sitesi ile Menatek'in savunma sanayiisinde üretim gücünü ve ürünlerini daha modern arayüz tasarımında sunmak, ziyaretçilerin aradıkları bilgi ve ürüne kolay erişimini sağlamayı hedefledik.

Proje analizini gerçekleştirdiğimiz toplantılarda "web sitesi içeriğini", "markanın öne çıkarmak istediklerini", "hedef anahtar kelimelere özel seo stratejileri" belirledik.

Menatek kurumsal bilgileri, ürünlerinin sunulacağı web sitesinde aynı zamanda NSN Numarası ile yedek parça sorgulama ve talepte bulunma uygulaması da bulunacaktır.

Menatek kurumsal kimliğine uygun font ve renklede web tasarım çalışmalarına başladık. Arayüz tasarımı ve HTML Uygulamalar sonrasında İçerik Yönetim Sistemi ve Yedek Parça Yönetimi web yazılım geliştirmeleri çalışmaları başlayacak.