Türkiye'nin ilk Rüzgar Enerji Santrali'nin mühendisliğini gerçekleştiren Doğuhan Enerji'nin web tasarım ve web yazılım çalışmaları başladı..

Doğuhan Enerji, çevreci ve yerli kaynaklara yönelik başta rüzgar enerjisi olmak üzere yenilenebilir enerji yatırımları yapan firmalara planlama, mühendislik, projelendirme, altyapı ve üst yapı inşaatları, jeolojik ve jeofizik zemin etütleri gibi alanlarda hizmet vermektedir.

1996'dan bugüne, yurt içi projelerinden kazandığı yenilenebilir enerji mühendisliği deneyimleri ile 2022 yılında yurtdışında da çözümler sunmayı hedefleyen Doğuhan Enerji, dijital plaformlarının yenilenmesi için TRİOS'dan destek talep etti.

Uzun yıllardır çok sayıda projeye imza atmış mühendislik firması olarak Doğuhan Enerji'nin mühendislik yeteneklerini, gerçekleştirmiş olduğu projelerini profesyonel arayüzde sunulması gerekli idi.

SEO stratejilerini de içeren arayüz ve içerik planlamasını yaparak web tasarım çalışmalarına başladık. Tasarım çalışmaları sonrasında web yazılım geliştirmeleri ile projeye devam edeceğiz.

Projenin tasarım ve yazılım geliştirme süreçleri tamamlanarak yayına başladı