Site ziyaretçilerinin psikolojik sorunlar hakkında bilgi alabilecekleri, kendilerinden bir parça bulabilecekleri ve Cem KAYA'nın psikoterapi çalışma alanlarının sunulduğu web sitesi tasarım ve yazılım çalışmaları devam ediyor

Klinik Psikolog Cem KAYA, Ataşehir'de danışanlarına EMDR, Aile Dizimi, Bireysel/Yetşkin Terapileri, Ergen Terapisi gibi konularda psikolojik destek sunmaktadır. Aynı zamanda AÇEV Anne Çocuk Eğitim Vakfı, Bir İz Derneği, Yöret Vakfı, Genç Hayat Vakfı, Çelikel Eğitim Vakfı, Kültür Kenti Vakfı gibi dernek ve vakıflarda sosyal sorululuk projelerine destek vermektedir.

Cem Kaya, aktif web sitesinin ( www.cemkaya.net ) görsel ve altyapı olarak artık yeterli gelmemesi, yeni nesil tarayıcılara uyumsuzluğu ve en önemlisi ise SEO stratejilerinin olmaması nedeni ile "artık sitemi yenileme zamanı geldi" diyerek bizimle iletişime geçti.

Sektör analizlerimiz ve Cem KAYA ile yaptığımız görüşmeler sonrasında öncelikli odak noktamız "ziyaretçiler bu sitede ne bulmalı" oldu. Bu konuda Cem KAYA ile birlikte yaptığımız planlama sonrasında web sitesi içerik planlanması ve içerik ihtiyaçlarını belirledik.

Sıra artık plandığımız site içeriğini doğru seo stratejileri ile tasarıma yansıtmaya gelmişti.

Hazırladığımız tasarım çalışmasında site anasayfasından itibaren ziyaretçilerinin aradıkları "psikolojik sorun veya konulara", "terapilere" ulaşmasını sağlarken sade bir sunumu da yakalamaya gayret gösterdik.

Tasarım çalışmaları sonrasında responsive HTML geliştirmeleri de  tamamlanarak  yönetim paneli yazılım çalışmaları başladık. Web yazılım geliştirmesi sonrasında içerik yerleşimi ve SEO çalışmaları ile projeyi tamamlayarak yayına alacağız.

Proje yayını sonrasında danışmanlık hizmetlerimiz ile  sitenin trafiğini artırmayı, site trafik kaynaklarını çeşitlendirmeyi sağlayan dijital stratejileri uygulamaya başlayacağız.