50 yılı aşkın deneyim, uzmanlık ve başarıyı dijitale de yansıtılacak özgün bir web site tasarımı, SEO danışmanlığı ve özel stratejiler.

50 yılı aşkın bilgi ve deneyimiyle, yurt içi ve yurt dışı müşterilerine "hukuk danışmanlığı" hizmeti sunan saygın bir hukuk bürosu yöneticileri mevcut web sitesini yenileme kararı aldı.

Güncel web trendleriyle uyumlu, arama motoru optimizasyonu ve SEO kriterlerine uygun, içerik yerleşimi doğru yapılmış, Hukuk Bürosu'nun kültürünü net bir şekilde yansıtacak “doğru web sitesinin” geliştirilmesi için Trios'u tercih etti. 

Büro yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler sonrasında, firmanın kurumsal yapısının, hukuki danışmanlık hizmetlerinin, ödül ve başarılarının ve önemli birçok içeriğin mevcut web sitesinde yeterince vurgulanamadığını hatta eksik ve hatalı sunulduğunu tespit ettik. Geliştireceğimiz yeni web sitesinin arayüz tasarımının hem etkileyici hem de anlaşılabilir olmasına karar verdik.

Yaptığımız araştırmalarda ülkemizdeki birçok hukuk bürosunun web sitesi tasarımı çalışmalarında birbirine çok benzer içerikler sunulduğunu belirledik. Bu nedenle rakiplerden ayrışma, farklılığı yakalama, uzmanlığı öne çıkarma, özgün ve yoğun içeriğin doğru sunumu, gerçekleştireceğimiz web tasarım çalışmaların temel stratejilerini oluşturdu.

Yoğun ve özgün içerik sunum odaklı bu dijital stratejimiz, iki temel amaca hizmet edecek: 

1-Hukuk Bürosunun güçlü bir hukuk bürosu olduğunu dijital dünyaya hissettirecek.
2- SEO danışmanlığı çalışmalarında bize güç katacak, site içi optimizasyon çalışmalarında da kolaylık sağlayacak. Bunların sonucunda da geliştirdiğimiz site yüksek bir organik trafiğe sahip olacak.

Trios olarak, dijital strateji ajansı kimliğimizle, responsive dizayn çalışmalarının her aşamasında yeni dijital fikirler üreterek tasarıma devam ediyoruz.