Milliyet Sanat tarafından düzenlenen Heykelde Yeni Keşifler yarışması için web sitesi ve jüri oylama web yazılım geliştirmeleri çalışmaları başladı.

"Heykelde Yeni Keşifler Yarışması", Milliyet Sanat tarafından ilki 2019'da düzenlenen heykel yarışmasıdır.

Türkiye'nin 49 yıldır yayın hayatını sürdüren sanat dergisi Milliyet Sanat, genç sanatçıların görünürlüğünü desteklemek, heykel sanatına yeni değerler kazandırmak amacı ile düzenlediği "Heykelde Yeni Keşifler" yarışmasının sunumunun yapılacağı, başvuruların alınmasını sağlayacak  ve yarışma jürisini başvuruları değerlendireceği ve puanlama yapabileceği web tasarım ve yazılım geliştirmeleri için bizleri tercih etti.

Milliyetsanat.com web sitesi altında microsite şeklinde sunulacak olan web sitesi için arayüz tasarımı ve web yazılım çalışmalarına başladık.

Hazırlanacak olan web sitesinde, yarışma ile ilgili genel bilgilendirme, jürinin tanıtımı ve 2019 yılı kazananların sunumunu yapılacaktır. Bu yıl tekrar düzenlenmesi planlanan "Heykelde Yeni Keşifler" yarışmasına katılmak isteyen sanatçılar için hazırlanacak olan web sitesinde başvurular online olarak yapılacaktır.

Yarışmaya yapılan tüm başvurular,  site yönetim panelinde detayları ile birlikte sunulacaktır. Web yazılım ile "jüri" tanımlanacak kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yaparak yarışma başvurularını ayrı ayrı değerlendirerek puan verecekleri OYLAMA Modülü geliştirilecektir.

Projenin web yazılım çalışmaları devam etmektedir.