Hanterra markası, hobi amaçlı veya ticari amaçlı olarak seramik ve cam ile ilgilenen atölye, öğrenci, seramik ve cam sanatçılarının çamur, sır, fırın gibi ürün ihtiyaçlarına cevap verecek e-ticaret sitesi geliştirmek için bizleri tercih etti.

Hanterra, 35 yıldan bugüne Seramik ve Cam sektöründeki bir ailenin desteği ile kurulan bir markadır.

Seramik ve Cam ile ilgilenen herkesin, okul veya atölye, öğrenci, seramik ve cam sanatçılarının veya hobi olarak ilgilenen kişilerin çamur, sır, fırın ve diğer ihtiyaçlarına kolay erişebilmesi için bir alışveriş platformu hazırlamaya karar vererek, bu çalışma için Trios ile görüşmelere başladı.

Hanterra ile yaptığımız görüşmeler sonrasında sektöre özel modüllerini, online satış stratejileri bir araya getiren ve Trios'un e-ticaret deneyimlerini de içinde barındıran e-ticaret sitesi yazılımı için proje kurgusu hazırlandı.

Kullanıcı odaklı, sektördeki bireylerin alışkanlıklarını dikkate alarak hazırlamaya başladığımız online alışveriş sitesine özel indirim, promosyonlar, kampanya modülleri geliştirdik.

E-Ticaret yazılımının tamamlanması sonrası pazarlama stratejilerinin sisteme entegre edilmesi geliştirmeleri devam etmektedir. 

Son aşamada Site İçi Seo Çalışmaları yapılarak proje yayına alınacak...