"Psikolojiye ve Psikoterapiye dair herşey..." sloganı ile Türkiye'nin en büyük psikoloji portalı olmayı hedefleyen Psikolojipark için web yazılım geliştirme çalışmaları devam ediyor.

Dijital dünyada sağlık portalı ihtiyacının her geçen gün artması, özellikle de psikoloji alanında gereksinime kayıtsız kalmayan Psikolojipark yöneticileri ile uzun süren toplantılar sonrasında portal içeriğini belirlenmesi sonrası proje dokümanını da hazırlayarak tasarım ve yazılım çalışmalarına başladık.

Geliştireceğimiz portal içerisinde birçok insanın yaşadığı psikolojik hastalıklar ve sorunlar hakkında bilgilere ve makalelere yer verilecek olup, psikolojik danışmanlık desteği veren psikolog, psikiyatrist gibi uzmanların da tanıtımları yapılacak.

Uzmanlar için farklı üyelik modellerinin bulunacağı portalın temel hedeflerin biri de sektördeki uzman eğitimi ihtiyacının karşılanması olacak. Yetkin eğitmenler tarafından sunulacak eğitimlere uzman üyelerimiz ve psikoloji eğitimi alan 4. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Türkiye'deki psikolojik danışmanlık hizmeti sunan tüm uzmanları bünyesinde barındırmayı hedefleyen portalı ziyaret eden bireyler farklı kriterlere göre uzman arayabilecekler, uzmanlar hakkında tavsiye yazıları yazabilecek ve dilediği uzman ile iletişime geçebilecekler.

Projenin tasarım ve yazılım geliştirme süreçleri tamamlanarak yayına başladı