Yuvam Dünya Derneği tarafından, doğadan ilham alarak haftalık olarak hazırlanan iklim ve kültür dergisi Dünyahali dergisinde, sadece iklim kriziden değil, havadan sudan, dünyadan da bahsediliyor.

Yayınlarını Aposto.com üzerinden paylaşan Dünyahali dergisi, 2023 yılı içerisinde paylaşımlarını Aposto ile paralel olarak web sitesinde yapmak istediğini ileterek TRİOS'tan web sitesi geliştirmesi talep etti.

Bugüne kadar çıkarılan 104 sayının içerikleri analiz ederek web sitesi içerik yapısını, sunum gerekliliklerini belirledik. Arayüz ve yazılım planlamasının dahil olduğu proje planını dergi yöneticileri ile değerlendirerek nihai hale getirdik. 

Tasarım ekibimiz , özgün ve özel içeriklerin paylaşıldığı dergi için "sade", "kolay erişilebilir", "kullanıcı dostu"  "yazılara odaklanmış" arayüz planlaması yaptı. Hazırladığımız özgün arayüz tasarım çalışmalarının beğenilmesi sonrasında başladığımız Front End Geliştirmeleri ile projeye devam ediyoruz.

Web yazılım geliştirme süreçlerinde Aposto ile paralel içerik paylaşımları için entegrasyon altyapısı için yazılım planlaması yapıldı.

Projenin tasarım ve yazılım geliştirme süreçleri tamamlanarak yayına başladı