Yurtiçi ve yurtdışında büyük inşaat projeleri hayata geçiren, Türkiye'nin büyük inşaat firmalarından olan Sera Group için web tasarım ve web yazılım çalışmalarına başladık.

Dr. Sani Şener tarafından kurulan Sera Group, Türkiye'de ve yurtdışında 4 Milyon m2'den fazla alt ve üst yapı inşaat projeleri tamamlamıştır. TAV Havalimanları Holding'in, TAV İnşaat ve TAV İnşaatı'ın bağlı bulunduğu tüm kuruluşların, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)'nun ortağı olan Sera Group, turizm, araç muayene istasyonu gibi farklı sektörlerde de yatırımlarına devam etmektedir.

Bugüne kadar toplam inşaat alanı 4 Milyon m2'den fazla olan inşaat projesi hayata geçiren Sera Group'un TRİOS'dan beklentisi; güçlü yapısını temsil edebilecek, tüm projelerini ve başarılarını profesyonel arayüz tasarımında sunabilecek web sitesi geliştirilmesi oldu.

Sera Group yöneticileri ile ilgili yapılan görüşmeler sonrasında proje analiz çalışmalarına başlayadık. Analiz sonucu ortaya çıkan proje hedeflerini, web sitesi içeriklerini kendileri ile paylaştık. Yapılan toplantılar sonrasında nihai hale getirdiğimiz proje dokümanı ile arayüz web tasarım çalışmalarına ve Front End geliştirmelerine başladık.

Projenin tasarım ve yazılım geliştirme süreçleri tamamlanarak yayına başladı