Geliştireceğimiz web tasarım ve video portal web yazılımı ile geleceğin teknolojileri eğitim programlarının ve eğitim içeriklerinin sunumu yapılacaktır.

CodeFind E-Learning öğrencilerin geleceğe yönelik yazılım ve robotik sistemlerin farkında olmasını ve bu içeriklere kolayca erişmelerini sağlamak, çevrimiçi öğrenme platformu sayesinde alanında uzman eğitimcilerin hazırlamış olduğu ve müfredata bağlı olarak oluşturulacak eğitim içerikleri ile sağlamayı planlayan çevrimiçi öğrenme platformudur.

CodeFind, eğitimlerinin tanıtımının yapılacağı web sitesi ve video eğitim içeriklerinin sunulacağı video portalı web tasarım ve web yazılım geliştirmeleri için TRİOS'u tercih etti.

Eğitimlerin ve eğitim programlarının sunumunu yapılacağı web sitesi geliştirmesi için proje analizi ile çalışmalara başladık.

CodeFind'in eğitim hizmetleri ihtiyaca, seviyeye, yaşa göre özelleştirilebildiği için genel tanıtımları yapılacak, bilgi talep formları ile müşterilerin CodeFind ile temasa geçmesi hedeflenmektedir.

Video ve PDF doküman eğitim içeriklerinin sunumu yapılacak olan video portal bölümüne erişim ise üyelik ile sağlanacaktır. Öğrencilerin ve diğer eğitim alan kişilerin kendilerine özel sunulan video içeriklerini belirlenecek olan kurallar dahilinde izlemeleri sağlanırken, eğitmenler ise öğrencilerinin durumlarını analiz edebilecekler.

Web sitesi için arayüz tasarım çalışmaları tamamlandıktan sonra Front End ve Web Yazılım Geliştirmeleri ile projeye devam edilecektir.