Light34 Aydınlatma'nın ihracat süreçlerindeki karmaşayı giderecek, tüm ihracat işlemlerin tek bir çatı altında toplanmasını sağlayacak ihracat proje yönetimi özel yazılımı için çalışmalara başladık.

İhracat Proje Yönetim Yazılımı Light34, aydınlatma sektöründe Avrupa, Ortadoğu, Kafkaslar ve Afrika'ya dış aydınlatma ürünleri ihracatı yapan, çözüm odaklı mühendislik hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinin otel, park, villa, bahçe gibi dış mekanlarının aydınlatma ihtiyaçlarına destek sağlayan mühendislik firmasıdır.

İhracat yapan firmaların neredeyse tamamı "karmaşık iş süreçlerinin yönetimi" konusunda çözümler aramaktadır. Müşterimiz Light34, hem bu karmaşık yapından kurtulmak hem de tüm süreci tek bir portal üzerinde gerçekleştirmesini sağlayacak özel yazılım çalışması için bizden destek istedi.

Light34 ile yaptığımız planlama ile hedeflediğimiz "Dış Ticaret Yazılımının" ilk bölümü olacak "İhracat Proje Yönetimi Yazılımı" için proje analizini yaparak çalışmalara başladık.

Hazırlayacağımız bu portal ile ürün talebinden sipariş aşamasına kadar ki tüm yazışma, doküman, teklif, sipariş onayı gibi süreçler kolaylıkla yönetilebilecek, tüm işlemler kayıt altına alınabilecek ve geçmişe dönük olarak rapor alınabilecek.

Light34'ün İhracatta dijital dönüşüm adımların biri olan bu özel yazılımın ilk fazında hayata geçireceğimiz bazı modüller ;

  • Müşteri Yönetimi Modülü
  • Ürün Yönetimi Modülü
  • Aydınlatma Projesi Oluşturma ve Süreç Yönetim Modülü
  • Teklif Yönetim Modülü
  • Mesajlaşma Modülü
  • Doküman Yönetim Modülü
  • Logo CRM Entegrasyon Modülü


Hazırlayacağımız portal yazılımı Light34 için geliştirdiğimiz ihracat odaklı web sitesi ile entegre çalışacaktır. Böylelikle Light34 kurumsal sitesi üzerinden yapılacak bazı işlemlerin de portal içeriğinde gösterilmesi, portal uygulamalarına dahil edilmesi sağlanacak.

Tasarım ve HTML uygulamaları tamamlanan portalın yazılım çalışmaları devam etmektedir.