93 yıldır Türk mutfağının enfes tatlarını sunan, öğlen yemeklerinin tercih edilen mekanlarından olan Borsa Lokantası web sitesi yenileme çalışmalarına başladık.

Borsa Lokantası, ilk olarak 1927 yılında Bahçekapı'da kurulmuş olup, adını o dönemde bulunduğu yerde faaliyet gösteren "Zahire Borsa'sından almıştır". 1983 yılından el değiştiren Borsa Lokantası şimdilerde Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini Şaşkınbakkal ve Caddebostan şubelerinde sunmaya devam ediyor.

Uzun yıllardır web teknolojilerinde destek verdiğimiz Borsa Lokantası, eski teknolojilerde geliştirdiğimiz web sitesinin modern, sade bir sunumda yenilenmesini talep etti.

Yeme-İçme sektöründe bir marka olmuş Borsa Lokantası'nın yetkililerinin web sitesinden en önemli beklentisi ; ziyaretçilerinin şubelerdeki o günün menülerine kolay ulaşmaları idi. Bu nedenle web sitesi geliştirme sürecinde odağımız, site ziyaretçilerine şube günlük yemek menülerine ve şube iletişim bilgilerine en kolay ve en hızlı şekilde erişmesi oldu.

Web tasarım ve HTML geliştirmeleri tamamlanan projenin web yazılım çalışmaları tamamlandıktan sonra yayına başlayacaktır.