Gemikaya Holding yatırımlarından Arkoz Gazbeton'un kurumsal bilgilerinin sunumu ve ürün tanıtımlarının yapılacağı web sitesi için proje analizi yapılarak ara yüz tasarım çalışmalarına başladık.

Gemikaya Holding'in Türkiye'deki önemli yatırımlarından olan Arkoz Gazbeton, yeni nesil inşaat projelerinin vazgeçilmezi olan gaz beton ürünlerinin üretimini gerçekleştirecektir.

Samsun'da 40.000 m2 alanda, 16.000 m2'lik üretim alanı ile fabrika yapımı devam ederken , Arkoz Gazbeton dijital ihtiyaçları için TRİOS'u tercih etti.

Arkoz Gazbeton'un kurumsal bilgilerinin, ürün tanıtımlarının ve satış noktalarının sunumunun yapılacağı kurumsal web sitesi ara yüz tasarım çalışmaları için proje analizlerinde başladık.

Arkoz'un kurumsal yapılanması ve ürün çeşidi planlamasında yer alan fakat web sitesinde ilerleyen süreçte sunulacak olan içerikler ( bilgi, doküman, tanıtım filmi vb.) de tasarım kurgusuna dahil edildi.

Sektörü ve rakipleri analiz ederek başladığımız çalışmada, SEO hedeflerini de göz önünde bulundurarak tasarım çalışmalarına başladık.

Web tasarım ve HTML uygulamalar sonrasında web yazılım çalışmaları ile devam edeceğiz.