Müşterileri için pazar araştırması yapan ve anketlerini farklı mecralarda kitlelerle buluşturan Ankethink markası için geliştireceğimiz online anket platformu analiz süreçleri tamamlanarak web yazılım çalışmalarına başlandı.

FA Araştırma  ve Danışmanlık, müşterilerine pazar araştırması ve anket hizmeti sunmaktadır. 

Sunduğu hizmetleri online platformlara taşıyarak süreçlerini daha kolay ve daha hızlı  hale dönüştürmeyi isteyen FA, anketlerle elde edilen büyük verinin analiz  ve işlenmesinde ise yazılımın gücünden yararlanmak istiyordu.

FA, Ankethink markası altında projelendirdiği Online Anket Platformunun web yazılım çalışmalarının geliştirilmesi için TRİOS'u tercih etti.

Geçtiğimiz yıllar içerisinde kitle yönetimi ve anket uygulamalarında hem araştırma yaptığımız  hem de bazı uygulamalar geliştirdiğimiz için FA'dan bizlere ulaştırılan proje dokümanını analiz etmeye başladığımızda, ihtiyaçları ve müşteri beklentileri anlamamız çok kolay oldu.

Ankethink'in projesinin ilk fazı; üyelerin kaydolması, profil anketlerine katılım ve üyelerin oluşturduğu verilerin işlenmesi olduğu için, biz de proje planımızda "data toplama, kitle yönetimi ve veri işleme modüllerinin yazılım çalışmalarını" ilk sıraya koyduk

100'e yakın sorunun cevaplanması  ile oluşan yoğun data, üyenin profillerinin analiz edilmesini sağlayacaktı. Datanın yoğunluğu, işlenme ve analiz süreçlerinde maksimum FA yöneticilerine kolaylık ve esneklik sağlayacak uygulamalar gerektiriyordu. Bunu sağlamak için öncelikle planlı bir veritabanı tasarımı ile işe başladık.

Ankethink'e özel uygulamalar, analiz modülleri, hediye modülleri, sms gönderimi firması ile entegrasyon, mail gönderim firması ile entegrasyon gibi birçok modülün ayrı ayrı değerlendirilerek geliştirilmesinin yapılacağı proje de analiz, kurgu ve web yazılım çalışmalarına devam ediyoruz.

Proje Detayları : https://www.trios.com.tr/tr/projeler/ozel-yazilim-gelistirme/online-anket-yazilimi-1816