37 yıldan bugüne hac ve umre turları düzenleyen Sonarex'in dijital yenilenmesinde ilk adım olan web sitesi tasarım ve yazılım çalışmaları tamamlandı.

1982'den bugüne müşterilerini kutsal topraklar Mekke ve Medine'de misafir eden Sonarex, hizmetlerinin ve kurum vizyonun daha doğru sunumunu yapılması için dijital dönüşümünü Trios'a emanet etmişti.

Sonarex'in sayısı 200'e yaklaşan birkaç aylık umre ve hac tur programlarının doğru bir sunumda gösterilmesi, web sitesi ziyaretçilerinin aradıkları içeriğe kolay bir şekilde erişimini sağlayan web sitesi tasarımı ile çalışmalara başladık.

Hac ve Umre olarak ana iki modül ile yapılandırdığımız web sitesinin arayüzünü, hac ve umre dönemlerinde değiştirebilmesini de imkan sağladık. Böylelikle döneme göre ziyaretçi beklentilerini de doğru karşılanabilir hale geldi.

Özgün web tasarımı sonrasında başladığımız web yazılım çalışmalarında kullanıcılara kolaylık sağlayacak bir takım filtreler sunduk. Bu filtreler aracılığı ile site ziyaretçileri istedikleri dönem ve tur süresine göre program bulmalarına imkan sağladık.

Site üzerinde geliştirme ve SEO çalışmaları devam etmektedir.