İstanbul'da ulaşımın öncelikli kurumlarından olan Şehir Hatları Vapurları'nın kurumsal sitesi web tasarım ve web yazılım çalışmaları başladı.

İstanbul'da yaşayanların veya İstanbul Boğazı'nı keşfetmek isteyenlerin en az bir kere bindiği vapurlarda yapılan yolculuklar, vapurda içilen çaylar ve martılar eşliğinde yapılan boğaz turu birçok kişi için keyifli ve bazıları için unutulmaz anlar olarak hafızalarda yer almaktadır.

200 yıla yakın geçmişi olan Şehir Hatları Vapurları, her yıl yaklaşık 50 milyon yolcu taşıması yapmaktadır. Şehir Hatları hizmet sunduğu yolcular için önem arz eden vapur sefer bilgilerini, iptal edilen seferleri ve önemli duyurularını web sitesinde ve mobil uygulamalarda yayınlamaktadır.

Web sitesinin aylık ziyaretçi sayısı 400.000 - 500.000 aralığında olup, Google Analytics verilerine incelediğimizde ziyaretçilerin çoğunluğunun Sefer Arama Motorunu kullandığı ve Sefer Tarife sayfalarına erişim sağladığını gözlemledik.

Şehir Hatları, yoğun ziyaretçi trafiği olan web sitesinin 2022 yılındaki bakım,destek ve güncelleme çalışmaları ve web tasarım ve yazıım çalışmaları için TRİOS'u tercih etti.

2012 yılından bugüne farklı dönemlerde hizmet sunduğumuz kurumun web sitesinin günümüz trendlerine uygun, ziyaretçilerin aradıkları bilgiye kolay erişim sağlayacağı yeni arayüz tasarımı için ekibimiz çalışmalara başladı.