Glore Glass markası ile cam ve seramik mutfak eşyaları üretimi yapan Sahra Cam'ın web tasarım ve web yazılım çalışmaları başladı

Camın binlerce yıldır insan hayatının vazgeçilmezliğinden yola çıkarak, 2005 yılında kurulan Sahra Cam, Glore markası ile dekoratif ve kullanım amaçlı cam eşya üretimi yapmaktadır.

2014 yılı itibarı ile seramik sofra eşyaları üretimi için entegre tesis yatırımı yapan Sahra Cam sektöründe öncü firmalardandır.

Sahra Cam, Glore markasının dijitali'ni TRİOS ile yenilemeye karar verdi.

Dijital Marka Danışmanlığı hizmetimiz kapsamında Glore markasına sunabileceğimiz hizmetleri ve markaya neler katabileceğimiz analiz etmeye başladık.

İlk olarak Glore Glass web sitesinin günümüz trendlerine uygun arayüzde, marka pazarlama stratejilerini ve kullanıcı alışkanlıklarını gözeten, SEO uygulamalarını da içeren yapıda yeniden geliştirilmesine karar verdik.

Glore yöneticileri ile yaptığımız toplantılarda, ürün sayısının fazlalığı nedeni ile arayüz konseptinde e-ticaret sitesi sunumunu hedefledik.  Ziyaretçilerin ürünlere, koleksiyonlara, özel konseptlere kolayca erişim sağlayacağı arayüz tasarımı planladık.

Web tasarım ve web yazılım geliştirme çalışmaları başlayan web sitesinin yabancı dil uygulamalarında  yurtdışı müşterilerinin de teklif talep edebilecekleri modül geliştirmesi sonrasında proje tamamlanarak yayına başlayacak.

Proje tamamlanmış ve yayına başlamıştır.