İklim krizi ile mücadele odaklı Yuvam Dünya Derneği için özgün web tasarım ve web yazılım çalışmalarına başladık.

Yuvam Dünya, iklim kriziyle mücadelede neslimizin hikayesini değiştirmek için yola çıkan bir grup bilim insanı, iş insanı, genç aktivist, sanatçı, girişimci, iletişimci ve gönüllülerden oluşan oldukça akif ve tanınan bir dernek.

Yuvam Dünya, Dünyahali Dergisi için geliştirdiğimiz web sitesi çalışmalarının tamamlanması sonrasında derneğin tanıtımı ve faaliyetlerine yer verilecek web sitesi geliştirmesi için yine TRİOS'u tercih etti.

Tasarım analizlerimizde yayında olan web sitesinin, derneğin faaliyetlerini yeterince sunmadığını tespit ederek bu konunun çözümüne odaklandık. Dernek Yönetimi ile yaptığımız değerlendirmeler sonrasında derneğin tüm faaliyetlerin (eğitim, etkinlik, kitap, dergi vb. ) projelerinin ayrı modüllerde detaylı şekilde sunulmasına karar verdik.

Yoğun bir içerik sunumu yapılacak olan web sitesi arayüz tasarımında ziyaretçiye kolay erişim imkanı sağlayacak tasarım modülleri planladık. Eğitim faaliyetleri, etkinlikler, Dünyahali Dergisi, yayınlanan kitaplar, araştırmalar gibi birçok içeriğin web sitesi anasayfasından itibaren hızlı erişilebilir ve kolay gezinebilir yapıda olması için özgün web tasarım ve özel yazılım geliştirme planlaması yaptık.

Devam eden arayüz tasarım çalışmaları sonrasında web yazılım geliştirmeleri ile web sitesi yenileme çalışmaları tamamlanacak.