Aşk ve tutku ile yapılan işlerin yansıması olan Meraki Bozcaada Otel için web sitesi geliştirmelerine başladık

Hikayesinin her parçasında aşkla ve tutku ile yapılan farklı işlerin yansıması olan Meraki Bozcaada, 2019 yılında kapısını misafirlerine açan butik bir oteldir. 

Meraki Otel yetkilileri, yeni açılan otelleri için web sitesi geliştirmesi ve bazı dijital hizmetler için bizden destek talep ettiler. 

Yaptığımız görüşmelerde otel sektörünün dijital pazarlama süreçlerini, zorluklarını ve yapılması gerekenleri kendileri ile paylaştık. 

Konaklama hizmeti sunan mekanların dijital pazarlama da en zorlu süreçlerinin; hedef kitleye ulaşmak , ulaşılan kişileri müşteri yapacak otel felsefesinin ve hizmetlerinin doğru aktarılması olduğunu düşünüyoruz. 

Web sitesi, sosyal medya ve diğer tüm dijital platformlarda veya dijital pazarlama faaliyetlerinde; müşteri anlayışı, sunulan hizmetler, hizmetlerin sunum felsefesi, otel içi ve otel civarındaki olanaklar, neden biz sorusunun cevabı gibi bir çok konunun bir bütün olarak ele alınması başarıya ulaşmada anahtar noktalardan biridir.

Meraki Bozcaada'ya sunacağımız hizmetlerden ilki olan otel web sitesi tasarım geliştirme çalışmalarına bu felsefe doğrultusunda yaptığımız analiz ve planlamalar ile başladık.

Özgün tasarım, müşteri kazandıracak içerik ve SEO çalışmaları yüksek organik trafik hedeflediğimiz Meraki Bozcaada Otel web sitesinde otelin genel bilgisi , odaların tanıtımları, otel hizmetlerinin sunumu yapılacak.

Ayrıca "Bozcaada" başlığında hazırlanacak diğer bölümde ise; Meraki Otel misafirlerinin Bozcaada'da daha iyi vakit geçirmelerine, doğru planlama yapmalarına yardımcı olacak "Bozcaada tarihi ve tanıtımı, "Nerelere Gidilir," "Ne Yapılır", "Bozcaada Etkinlikleri" gibi içeriklere yer verilecek.

Otel web tasarım ve seo hizmetleri sonrasında dijital danışmanlık ile Meraki Bozcaada'ya hizmet sunmaya devam edeceğiz.