Çelik sektörünün birleştirici gücü olan Matil'in sektörel eğitimlerinin sunumunun yapılacağı Matil Akademi web sitesi geliştirme çalışmalarına başladık...

Matil, çelik sektörünün birleştirici gücü olarak sektörel eğitimler düzenlemektedir.

Sektördeki yenilikleri, arge çalışmalarını yeni teknolojileri sektördeki kurumlar ve bireylerle paylaşan Matil, düzenlediği eğitimleri daha iyi sunabileceği bir eğitim web sitesi tasarım çalışma yapılması için Trios'u görevlendirdi.

Matil ile yaptığımız görüşmeler sonrasında Matil Akademi için mikro site hazırlanması önerisinde bulunduk. Böylelikle eğitim içeriklerin erişimi ve sunumu çok daha kolay yapılacaktır. 

Yaptığımız analiz sonrasında web sitesinin subdomain akademi.matil.org alan adı altında yayınlanmasının karar verdik. 

Hazırlanacak olan site içeriğinde sadece eğitimlerin sunumu, eğitim kayıt başvuruları ve eğitimcilerin tanıtımı yapılacaktır.

Eğitim başvuruları içerik yönetim sistemi ile anlık olarak takip edilebilecek, onaylanan başvurular eğitim kontenjanından düşülerek eğitim kayıt takibi ve yönetimi kolaylaştırılacaktır.

Özgün web tasarım, responsive dizayn olarak hazırlanacak olan web sitesinde, Html5 uygulaması sonrasında web yazılım çalışmalarına başlanacaktır.