Mars Hobi Seramik ve Cam Fırınları web tasarım ve web yazılım yenilemesi ile dünyaya açılıyor....

Mars Hobi Seramik ve Cam Fırınları, Özmak Mühendislik firmasının hobi amaçlı fırın üretimi yapan markasıdır. 

Hobi amaçlı seramik ve cam ürünler üretimi yapan kişiler ve hobi stüdyolarının en çok tercih ettiği markalardan olan Mars, Özmak Mühendisliğin Vesta markası gibi artık dünya pazarlarına açılmaya karar verdi.

Uzun yıllardır dijital danışmanlık ve web yazılım geliştirme hizmetleri sunduğumuz Özmak, Mars markasının bu yeni hedefine ulaşması için bizden projelendirme talep etti. Proje departmanımızın yaptığı dijital proje analizi sonrasında web sitesi hedefleri ve hedef odaklı içerikleri belirlenirken arayüz tasarım planlaması da yapıldı.

Proje dokümanı hazırlanarak, sunum stratejisi ve içerik ihtiyaçları marka yöneticileri ile paylaşıldı. Marka ile yaptığımız değerlendirme toplantıları sonrasında proje planını nihai hale getirdik.

Projenin ana hedefi, Mars markasının teknolojilerini, ürün kalitesini ve Özmak gibi 50 yılllık bir firmanın güvencesini öne çıkararak ürün sunumları yapmak idi. Yalın ürün sunumu yapan bir siteden daha çok markayı sunarak; ürün kalitesine, markanın tercih edilme nedenlerine, markanın atölye kurulumundan sarf malzeme teminine kadar komple çözümler sunmasına odaklandık.

Web tasarım geliştirmeleri için arayüz tasarım planlaması yaparak çalışmaları başlarken, Front End Geliştirmeleri ve Web Yazılım departmanı tarafından  da süreç planlaması yapıldı.