Dijital dönüşüm çalışmalarını besleyecek olan ürün veritabanı yapısal revizyonları için web yazılım ve tasarım geliştirme süreçleri başladı.

2008'den bugüne dijital çözümler sunduğumuz Emes Teker, ürün yapısında yapmak istediği bazı revizyonlar için bizlerle görüşmeye başladı.

Dijital dönüşüm projelerini ve TRİOS tarafından geliştirilecek olan B2B Bayi Sipariş Portalını besleyecek olan ürün yapısındaki revizyonlar için ürün özelliklerine bir takım ilavelere ve ürün sunumlarında bir takım değişimlere karar verildi.

Ürün yapısında yapılacak olan değişimler ve ilaveleri web site tasarımında da bazı yenimelere yapılmasını gerekli kılıyordu. Aktif web sitesinde birkaç ürün özellik filtresi ile yapılan ürün arama modülünün geliştirilerek "Gelişmiş Arama" özelliği eklenecek. Böylelikle web sitesi ziyaretçilerinin herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde aradıkları ürünü bulmalarına olanak sağlanacak.

Hem web sitesindeki ürün sunumu, hem de B2B Bayi Sipariş Portal Yazılımı geliştirilmesinde kullanılacak olan ürün yapısındaki revizyonlar için analiz ve değerlendirme çalışmalarına başladık.