Boğaz Çocuğu markasının kişiye özel lüks boğaz turu hizmetlerinin sunumunun yapılacağı web sitesi tasarım çalışmaları başladı.

Boğaz Çocuğu'nun İstanbul Boğazı'nda müşterilerine sunduğu özel boğaz turu hizmetleri için yeni bir portal daha hazırlamaya başladık. Konsept tasarım ile ziyaretçilerine boğazda tekne keyfini hayal edebilecekleri, o anları yaşayabilecekleri bir web sitesi hedefleniyor.

Boğaz Çocuğu için daha önce geliştirdiğimiz yatkiralama.com, teknekiralama.com ve teknededogumgunu.com sitelerinden farklı bir tarzda hazırlayacağımız yeni web sitesi,  hem yerli hem de yabancı müşterileri hedeflemektedir. İngilizce ve Türkçe hazırlanacak web sitesi içeriğinde sunulan hizmetleri,  organizasyon fotoğrafları ve videolara yer verilecek.

Müşterimiz ile yaptığımız analiz toplantıları sonrasında,  SEO altyapısında hedef anahtar kelimeleri belirledik.  Belirlenen bu kelimeler ışığında içerik yazarlığı ekibimiz yurt içi ve yurt dışı kaynaklı organik arama trafik hedefli içerikler hazırlamaya başladılar.

Responsive tasarım çalışmaları tamamlanan projenin HTML kodlaması ve web yazılım çalışmaları devam etmektedir.