Trios Web Logo
Takıma Katıl.
Bize Ulaşın
Proje Başlat

AutoTeam

Uzun yıllar, uzun yollar sizinle...

AUTOTEAM

BOSCH CAR SERVİS

AutoTeam, Bosh Car Servis Ümraniye olarak hizmet sunan özel oto servisidir.

AutoTeam, yeni marka olarak dijital dünyada hedef kitleye ulaşmasını sağlayacak SEO Optimizasyonu yapılmış web sitesi geliştirilmesi için Trios'u görevlendirdi. AutoTeam'in hizmet sunduğu bölgeleri, belirlenen bölgelerdeki araç markalarının sürücülerini hedef alan stratejik plan ile projeye başladık.

Araç sahiplerinin arama motorlarında "arama" davranış alışkanlıkları analiz edilerek özellikle Google aramalarında bulunabilirliği artırma adına bölgeler ve markalar için ayrı ayrı özgün içerikler oluşturduk.



Web sitesi tasarım ve yazılımı çalışmaları tamamlanıp yayına alındıktan sonra yapılan SEO çalışmalarının da katkısı ile hedeflenen kelime ve kelime gruplarında Google aramalarında %80'e yakın başarı oranına ulaşıldı.

Bosch Car Servis Profesyonelliği

Dünyanın lider otomotiv tedarikçisi Bosch’un ödüllü servis standartları ve eğitimli teknisyenleri ile profesyonel çözümler....

neye ODAKLANDIK

AutoTeam'in profesyonel oto servis hizmetlerini hedef bölgelerdeki, hedef marka araç sahiplerine sunabilmek...
Tasarımda Profesyonellik Vurgusu

Tasarımda Profesyonellik Vurgusu

Bu projede hedeflerimizden biri de yeni bir marka olan Autoteam'in Bosch Car Servis olarak teknoloji altyapısı ve deneyimli teknisyenleri ile rakiplerinden farklı yanlarını, profesyonelliğini doğru görsel ve doğru içeriklerle sunmaktı.

Serviste sunulan her hizmeti sürücü dili ile anlatarak, doğru söylemlerle sunarak, onları anlayan deneyimde ve profesyonellikte bir servis imajı vermeyi hedefledik.

Dijitalde Hedef Tespiti

Dijitalde Doğru Hedefler...

Dijitalde başarılı olmak için ilk karar, hedef kitle belirlenmesi olmalıdır bizce... Yüzbinler / Milyonlar içerisinde ki doğru kitleye ulaşmak, onları müşteri yapabilmek için doğru stratejileri uygulamalısınız.

AutoTeam için bu web geliştirme projesine başlarken odak noktamız; bölgelere ve araç markalarına göre hedef kitle stratejileri oluşturmak, bu stratejiler ile sitenin arayüz ve içerik yapısını belirlemek oldu.

Autoteam Oto Servisi Websitesi Anasayfa
Autoteam Özel Oto Servisi Marka ve Bölge Modülü
Auoteam müşteri logoları