Trios Web Logo
Takıma Katıl.
Bize Ulaşın
Proje Başlat

KENTNET

Sınırsız fiber internetin ucuz yolu...

Kentnet

KENTNET TELEKOM

Kentnet Telekom, Ankara ve Malatya merkezi olarak müşterilerine Fiber İnternet Hizmetleri sunmaktadır.

Sektöründe Türk Telekom, Turkcell Superonline, Vodafone gibi ana oyuncuların dışında kendi fiber alt yapısını kullanan birkaç firmadan olan Kentnet Telekom, web tasarımı, bu web sitesi aracılığı ile yeni müşterileri ulaşmaya yönelik dijital stratejiler geliştirilmesi için bizlere ulaştı.

Proje planında ziyaretçilere öncelikle güven veren, abonelik paketlerinin hızlı bir şekilde sunumunun yapıldığı bir web sitesi tasarımı planladık. Bunun dışında da müşteriler ile etkileşim modüllerini site arayüzünde doğru noktalara konumlandırdık.

Proje başlangıcından itibaren SEO odaklı hazırlanan web sitesinde, son aşamada yapılması gereken Google Optimizasyon çalışmaları ile sitenin geliştirme sürecini tamamladık.

neye ODAKLANDIK

Tarifelere kolay erişim sağlayacak, aboneliği teşvik edecek arayüz çalışması ve SEO'da başarı
Web sitesinde ürüne hızlı erişim navigasyonu

Ürüne Hızlı Erişim

Ürün ve hizmet satışı yapan firmaların site ziyaretçilerinin aradığı ilk içerik her zaman ürün/hizmet bilgileridir. Ürünü veya hizmeti rakiplerden ayıran yönlerini ön plana çıkarmanız, ziyaretçiyi sitede tutmaya ve diğer bilgilere erişimi ve sizinle iletişime geçmesini sağlayabilir.

Kentnet Telekom'un sunduğu Fiber İnternet paketlerinde, rakiplerinden ayıran en önemli özellik "uygun fiyatlı olmaları ve taahhüt olmaması" idi. Site anasayfasından itibaren paketlerin bu temel bilgilerini kullanıcıya sunduk.

Site içi seo çalışmaları

Abone Sayısını Artırma

Kentnet'in uygun fiyatlı Fiber İnternet hizmetlerinin abone sayısını artırmak için "avantajlarının" daha çok insana ulaştırılması gerekiyordu.

Dijital Pazarlama'nın araçlarından biri olan SEO Çalışmaları ile siteye daha fazla ziyaretçi çekmeyi ve hızlı abonelik başvuru işlemleri ile hedef ulaşmaya odaklandık. Bu hedef için site içi ve site dışı optimizasyon çalışmaları Google aramalarında sitenin ilk sayfa ilk sıralarda çıkmasını sağladık.

Başarılı çalışmalar sonrasında web sitesi üzerinden yapılan Abonelik Başvuru sayısı sürekli artarak devam etmektedir.