Trios Web Logo
Takıma Katıl.
Bize Ulaşın
Proje Başlat

Emes Teker

Türkiye'nin Lider Tekerlek Üreticisi

EMES A.Ş.

Emes Teker

Emes Teker, 60'dan fazla ülkeye teker ihracatı yapan, Türkiye'nin lider teker üreticisidir.

2008'de hizmet vermeye başladığımız Emes Teker'e bu çalışma ile birlikte üçüncü kez web sitesi geliştirmesi yaptık. Her web projesinde olduğu gibi bu çalışmamızda da web tasarımını günümüz dijital gereklilikleri ve müşteri ihtiyaçlarına göre yenilenmesini hedefleyerek çalışmalara başladık.

Emes'in gerek yurtiçi gerek yurtdışı müşterilerinin web sitesinde gezinirken en hızlı sonuca ulaşabilecekleri site navigasyonu ve özel yazılım modüllerinin planlanmasını yaparken, önceliğimiz Ürün Arama Modülü ve Hızlı Filtreleme Modülünü başarılı bir şekilde hazırlamaktı.

Hızlı arama motorunda teker seçiminde en çok kullanılan teker teknik özelliklerinden "Teker Genişliği, Teker Çapı ve Taşıma Kapasitesini" baz alarak web yazılımını geliştirdik. Böylelikle ziyaretçiler teker teknik bilgisine sahip olmadan da aradıkları ürüne kolaylıkla bulmalarını sağladık.

Emes'in özellikle yurtdışı müşteri taleplerinden olan ürünlerin "3D Görsel" çizimlerine erişim ihtiyacı için hazırladığımız modül ile "Talep - Onay - Tek Kullanımlık Şifre Uygulaması" yazılımı ile çözüm sunduk.

360 DERECE MÜKEMMELLİK

Dünya'da 55'den fazla ülkeye ihracat yapan, Türkiye'nin lider teker üreticisi Emes olarak, işinizi ileriye taşırken, güvenilir çözüm ortağınız olarak ürünlerimizle yanınızdayız!

neye ODAKLANDIK

Site ziyaretçilerinin ihtiyaçları olan ürünü bulma ve hızlı erişimini sağlayacak filtreleme ve sektörel kategorileme çalışmaları ile sayısı 3.000' e yakın olan ürünlerin sunumunu kolaylaştırdık.
Ürün Arama Motoru Yazılımı

Ürünlere Kolay Erişim

Web sitesinde farklı kategorilerde ve farklı teknik özelliklerde 3.000'e yakın ürün bulunduğu için ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünü(leri) bulmaları için ürün arama motoru yazılımı geliştirdik.

Ürün arama motoru ile teknik bilgiye sahip olmayan site ziyaretçilerinin de "Teker Genişliği","Teker Çapı" ve "Taşıma Kapasitesi" özellilerinin buluduğu filtreleme alanını kullanarak aradıkları ürünlere hızlı erişim imkanı sunduk.

Kurumsal içerikler haricinde tüm sayfalarda, ziyaretçilerin kolay ulaşabileceği "Ürün Arama Motoru" ile web sitesinin ana hedefi olan ürün tanıtımını yerine getirmesini sağladık.

Site Ürün Gösterimleri
3D Görsel Şifreleme Yazılım Modülü

3D Görsel Yönetimi

Emes Teker'in özellikle yurtdışındaki hedef kitlesi müşterileri, ürünlerin "3D Görsellerine" erişim talep etmekteydi. Potansiyel müşterilerin 3D Görsel taleplerini almak, bu talepleri onay mekanizmasına sunmak ve müşterinin 3D Görselleri kolaylıkla yükleyebilmesini sağlamak için özel yazılım geliştirmesi yaptık.

Bu modül için geliştirdiğimiz yazılım ile müşteriler 3D görsel taleplerini web sitesi üzerindeki bir form aracılığı ile EMES'e iletiyorlar. İlgili birimlerinin onayı sonrasında talebi gönderen müşteriye mail ile Tek Kullanımlık Şifre iletiliyor. Müşteriler kendilerine ulaşan bu şifre ile 3D Görsel'i indirebiliyor.

Bu aşamalarda müşteriden alınan profil ve iletişim bilgileri, EMES'in pazarlama çalışmaları için data olarak arşivlenmektedir.





Emes Teker Web Tasarım Arayüz 1
Emes Teker Web Tasarım Arayüz 2
Emes Teker Web Tasarım Arayüz 3
Emes Teker Web Tasarım Arayüz 4